Talenten Analyse

Individueel

Talenten Analyse (TMA) Individueel

Ontdek en ontwikkel jouw talenten!

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) is een methode die jou inzicht geeft in wat je drijfveren, talenten en competenties zijn. Door deze inzichten kun je goede keuzes maken met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling en carrière. 

Kennis in drijfveren en talenten zorgt ervoor dat je kunt kiezen voor een baan en omgeving die bij jou past. En voldoet aan jouw wensen. Maar ook buiten je werk om is de TMA een waardevol instrument. Het geeft je inzichten in wie jij bent. Het laat zien waar je enthousiast van wordt en waar je energie van krijgt. Waarom je op bepaalde manier handelt, het soms misloopt in communicatie of sommige dingen jou veel energie kosten.   

Hoe werkt het?

De TMA coaching bestaat uit twee sessies. Tijdens de eerste sessie onderzoek ik samen met jou wat er aan de hand is, welke vragen je hebt en wat je graag wilt bereiken. Aansluitend maak jij online de
TMA-analyse. In de tweede sessie bespreken we de uitkomst van de rapportage. En ontvang je na afronding de uitgebreid rapportage per mail. 

Voor meer informatie en aanmelden:
info@simonevanderwerf.nl

Wat levert de TMA jou op?

Na het maken van de TMA talentanalyse heb je helder inzicht in je talenten en ontwikkelingskansen. Met al deze resultaten is het eenvoudig te zien waarin je jezelf goed kunt door ontwikkelen en waar je energie-gevers en energie-nemers zitten.
De resultaten zijn onder meer geschikt om kandidaten te beoordelen, te identificeren en te ontwikkelen voor functies, op basis van hun competenties, capaciteiten en natuurlijke talenten.