Talenten Analyse

Teams

Talenten Analyse (TMA) Teams

Benut het potentieel van je team

De Talenten Analyse (TMA) voor Teams maakt in een keer duidelijk hoe het met het team is gesteld en waar de aandachtspunten liggen. De TMA voor Teams kan worden ingezet bij bestaande teams maar ook bij gelegenheidsteams zoals bijvoorbeeld een project.

Een helder rapport en een terugkoppeling geven samen een volledig beeld van de talenten en het potentieel van het team. Een ontwikkeladvies geeft handvatten voor een betere balans en een sterker en tevreden team.

Hoe werkt het?

Iedere medewerker uit het team maakt een TMA test. Op deze manier worden de individuele capaciteiten en motivaties in beeld gebracht. Daar kan dan vervolgens een individueel ontwikkelplan voor gemaakt worden.

Aansluitend worden al deze individuele resultaten in een Team Analyse bij elkaar gezet. Dan komen de verhoudingen in beeld en wordt inzichtelijk waar een team behoefte aan heeft, waar de valkuilen liggen en welke managementstijl het team nodig heeft.

Voor meer informatie en aanmelden:
info@simonevanderwerf.nl

Wat levert de TMA voor Teams op?

Na het maken van de TMA teamanalyse is er snel inzicht in de knelpunten, sterke punten en ontwikkelingskansen van het team.
Door een heldere, uitgebreide rapportage kan dit op eenvoudige manier gecommuniceerd worden in verdere ontwikkelingen van het team.