Over

Simone

Simone van der Werf

Loopbaancoach

Sinds 2016 werk ik als loopbaancoach. Ik heb een eigen praktijk en werk daarnaast voor verschillende opdrachtgevers. Mijn kernkwaliteit is sensitiviteit. Ik heb het vermogen om mensen goed aan te voelen, te horen en te zien. Daardoor heb ik snel overzicht, ontdek ik ook snel verbanden en kan ik jou op de juiste manier begeleiden.

Als loopbaancoach vind ik het belangrijk dat je werk doet wat bij je past. Waar je energie van krijgt. En ook dat je sterk staat in je werk. Dat je goed om kunt gaan met tegenslagen, stress en werkdruk. Zodat je vanuit vertrouwen die volgende stap kunt zetten.

Wist ik dat ik loopbaancoach wilde worden? Nee, zeker niet!

Wist ik dat ik loopbaancoach wilde worden? Nee zeker niet. Sterker, ik wist nooit zo goed wat ik nu wilde gaan doen. Ik heb verschillende banen gehad tot ik de kans kreeg om in een organisatie door te groeien. Zo vond ik steeds beter mijn weg. Pas jaren later kwam ik in aanraking met coaching.

Omdat coaching mij enorm aansprak ben ik de opleiding Life- & Loopbaancoaching gaan volgen. En na het behalen van mijn diploma gestart met mijn praktijk. Terugkijkend op mijn werk realiseerde ik mij dat mijn interesse in de mens en het werk altijd groot is geweest.

Een collega zei ooit: “Simone vindt haar weg prima door het doen”. Als ik nu terugkijk realiseer ik me dat ze gelijk had. Mijn weg naar werkgeluk was niet altijd makkelijk. Ook ik had te maken met pieken en dalen, maar het heeft me gebracht waar ik nu ben.