Loopbaan

coaching

Loopbaancoaching

Doe werk dat bij jou past!

Hoe vaak heb je wel niet gedacht: ik wil wat anders maar ik weet niet wat? Waar ben ik nu echt goed in? Heb ik wel de juiste functie? Hoe kan ik meer bereiken in het leven? Welke cursus of studie kan ik nu het beste volgen?

Misschien denk jij wel dat het voor jou niet is weggelegd om door te groeien of een nieuwe baan te vinden. Toch zal het je verbazen hoeveel mogelijkheden jij in je hebt.

Als loopbaancoach laat ik je zien wie je bent en waar jij voor staat. Naast gesprekken maak ik gebruik van methodieken, testen, interventies en opdrachten. Afhankelijk wat jij op dat moment nodig hebt. Zodat je in beweging komt en vanuit vertrouwen die volgende stap kunt maken.

Voelt dit herkenbaar?
Mail me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe werkt het?

Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In het gesprek bespreken we wat je graag wilt bereiken en wat ik voor je kan betekenen. Is er een wederzijdse klik dan gaan we aan de slag. Ook bespreek ik met jou hoeveel sessies er nodig zijn.

Het is belangrijk dat je er zelf ook 100% voor gaat en tijd vrijmaakt om aan jouw leerdoelen en ontwikkeling te werken. Zo weet je zeker dat je alles eruit haalt.

Voor meer informatie en aanmelden:
info@simonevanderwerf.nl

Wat levert het je op?

Na een traject:

weet je beter wie je bent, waar je voor staat en wat bij je past
weet je wat jouw talenten zijn en hoe je deze verder kunt ontwikkelen
geef je zelf verder richting aan je loopbaan
kun je vanuit vertrouwen die volgende stap zetten