Workshops

Workshops

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over jezelf aansturen en doelen realiseren door je eigen kwaliteiten en talenten volledig te gebruiken.

Persoonlijk leiderschap ontwikkel jij door je persoonlijke drive, sterke punten en valkuilen te ontdekken. Maak bewust en overwogen keuzes en geef richting aan je eigen carrière.

De volgende workshops geven jou handvatten om jouw Persoonlijk Leiderschap (verder) te ontwikkelen.

Geweldloze Communicatie

Je wilt je uitspreken maar weet niet goed hoe. Daarom zeg je niets. Laat je over je heen lopen. Of laat het zover oplopen dat je ‘barst’ en in een keer alles eruit gooit. Dat kan anders.

De workshop Geweldloze Communicatie helpt jou om je op een objectieve manier uit te spreken. En aan de ander duidelijk te maken wat jij nodig hebt. Zodat je in verbinding blijft. En werkt aan het versterken van relaties met de andere.

Positieve Gezondheid

Werk is van invloed op je gezondheid. Werk je met plezier dan gaat het ook goed met jouw gezondheid. Maar als het minder goed gaat, bijvoorbeeld omdat je toe bent aan een volgende stap in je werk en deze niet durft te nemen, kost dit energie. En maakt dat je minder goed om kunt gaan met tegenslagen.   

Naast theorie ga je tijdens de workshop Positieve Gezondheid aan de slag met het Spinnenweb Positieve Gezondheid. Jouw vraag staat hierin centraal. De uitkomst van het Spinnenweb laat jou zien aan welk doel je kunt werken en wat je nodig hebt om dit doel te bereiken.

Veerkracht

Wil je beter om leren gaan met stress, tegenslagen en onzekerheden in je werk? Proactief zijn in veranderende omstandigheden? Meld je dan aan voor de workshop Veerkracht – sta sterker, vitaler in je werk. 

Veerkracht is je vermogen om gezond te functioneren in ongezonde situaties. Je bent dan in staat om in moeilijke tijden positief, toekomstgericht en sterk te blijven. Tijdens de workshop leer je wat veerkracht is, welke pijlers jou handvatten geven om te werken aan het vergroten van de veerkracht en hoe je dit kunt doen.

Voor meer informatie en aanmelden:
info@simonevanderwerf.nl

Hoe werkt het?

De workshops kunnen zowel individueel als in groepsverband worden ingezet. Als eerste volgt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In het gesprek bespreken we de vraag, wat ik kan betekenen en hoe mijn aanpak is. Is er een wederzijdse klik gaan we aan de slag.