Tarieven &

Vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Tarief voor een coachsessie loopbaan of veerkracht

Particulier € 90 per uur (incl. BTW)
Bedrijven op basis van offerte

Tarief voor een TMA Talenten Analyse

Particulier € 495 (incl. BTW)
Dit tarief bestaat uit een uitgebreide test en een gesprek
Bedrijven op basis van offerte

Tarief voor een Workshop

€ 350 per half dagdeel (2 uur)

Vergoeding loopbaancoaching

STAP Ontwikkeladvies

STAP Ontwikkeladvies is een gratis loopbaanbegeleiding met daarin een arbeidsmarkt- of ondernemersscan. Gratis omdat de overheid voor jou deze oriëntatie betaalt. Vanaf 18 jaar.

Check jouw CAO

Vergoeding kosten loopbaancoaching is vaak mogelijk. Organisaties zien steeds vaker het belang van vitale medewerkers in. Daarmee is de kans groot dat er in jouw CAO is vastgesteld dat er een jaarlijks budget wordt gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie adviseer ik je contact op te nemen met of jouw teammanager of een HR Adviseur.

Regeling Loopbaanadvies voor Rijksmedewerker

Iedere rijksmedewerker heeft het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen. Je kunt hier een subsidie voor aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief btw).

Wil je aan de slag met je loopbaan? Grijp je kans en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk.

Je komt in aanmerking voor de subsidie als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. De regeling loopt af op 31 december 2023.

Andere vergoedingen

STAP-budget

Sinds 1 januari 2022 is er de subsidieregeling STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Het STAP-budget geldt niet voor ondernemers. Maar als jouw studiekosten geen ondernemingskosten zijn, kunt u kijken of er wel STAP-budget voor jou beschikbaar is in de privésfeer.

Bijscholen als ZZP’er / ondernemer: studiekosten aftrekbaar 2023

Maak je kosten voor een nieuwe opleiding, relevante cursus of training dan mag je het in de meeste gevallen opgeven als aftrekpost. Hoe dit precies zit en hoeveel je mag aftrekken hangt af van een aantal factoren:

  1. De studiekosten die je maakt voor een hobby zijn eigenlijk nooit of zelden aftrekbaar. De enige uitzondering die gemaakt wordt is wanneer je hobby en beroep een overlap hebben.
  2. Maak je studiekosten voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Deze kosten vallen onder de noemer   scholingskosten – een privé investering die niet per definitie van belang is voor jouw huidige onderneming. Deze kosten mag je daarom niet aftrekken van de winst maar wel opgeven als aftrekpost.
  3. Heb je gekozen voor een specifiek traject, training of cursus om jouw vakkennis een opfriscursus te geven of uit te breiden? Dit zijn zakelijke studiekosten en mag je aftrekken van de gemaakte winst.    

Annuleren

annuleren kan kosteloos tot 24 uur van tevoren via whatsapp, e-mail of mobiel. Daarna breng ik de helft van de kosten van de sessie in rekening.