Reviews

Reviews

De coachingsgesprekken die ik met Simone heb gevoerd, waren confronterend, intensief, maar vooral ook fijn. Simone weet feilloos pijnpunten en kwaliteiten te vinden en te benoemen. Ze heeft mij na een lange periode van stilstand weer in beweging kunnen brengen. Met als resultaat een nieuwe, passende en uitdagende baan, meer zelfvertrouwen en meer plezier.

Jolien

Ik heb Simone leren kennen als een topper! Ze heeft mij heel veel inzichten gegeven: wie ben ik? Wat wil ik in mijn werkend leven? Wat kan ik? Voor mij hele spannende vragen. Simone heeft mij met heel veel plezier en dynamiek inzichten gegeven. En haar enthousiasme en blijheid maakten hele prettige consulten. Ik ben haar heel dankbaar want ik heb nu een hele leuke en fijne baan gekregen!

Corina

Via een zoektocht op internet naar een loopbaancoach kwam ik bij Simone terecht. Ik had mijn vorige baan opgezegd en wilde op zoek naar een baan die beter bij me paste maar wist niet waar en hoe te beginnen. Simone bleek de juiste plek! Ik heb onze gesprekken als erg prettig ervaren, door inspirerende vragen en helpende opdrachten kreeg ik een steeds beter beeld. Ik ben Simone dankbaar voor de bevestiging die zij me gaf om dichtbij mijzelf te blijven, echt te zoeken naar een baan die bij mij en mijn waarden past en voor het zelfvertrouwen dat zij mij gaf. Inmiddels heb ik een leuke baan gevonden waar ik binnenkort start. Bedankt!

Annemarie

Van dierverzorger in een dierentuin naar leerkracht op een basisschool! Hier had ik van tevoren nooit aan gedacht. Simone heeft mij helpen inzien wat mijn kerneigenschappen zijn en waar ik het meest in mijn kracht sta. Het gesprek hierover aangaan doet zij op een professionele, kundige maar bovenal heel warme manier. Heb onze gesprekken heel prettig gevonden!
Ik ga de nieuwe uitdagingen in mijn leven met vertrouwen tegemoet. Dankjewel Simone!

Sjoerd

Ik was vastgelopen in mijn werk en met mijzelf en wilde verandering maar wist niet hoe dit aan te pakken. Tijdens mijn coachingstraject heb ik geleerd om de regie over mijn leven terug te pakken en in beweging te komen. Hierbij heeft Simone mij geholpen door goede vragen te stellen en praktische opdrachten mee te geven waardoor duidelijk werd wat mijn talenten en kwaliteiten zijn. Ook bracht ze structuur aan in mijn soms chaotische verhalen en verwoordde onze gesprekken overzichtelijk in een verslag. Ik heb hele mooie stappen kunnen maken door de inizchten die ik hierdoor heb gekregen.

Esther

Ik was de balans tussen werk en privé totaal kwijt. Simone heeft mij deskundig, daadkrachtig, maar ook confronterend geholpen om weer de juiste richting op te gaan in mijn leven. Het resultaat: ik ben weer een blij mens, een blije, vrolijke moeder, een vrolijke, energieke werknemer. Kortom, mijn werkgeluk is weer volop aanwezig. Heel erg dankbaar dat ik dit geluk weer mag ervaren!

Marian

Ik kwam bij Simone met veel onzekerheid en onduidelijkheid over mijn kansen en kwaliteiten. Door rustig en systematisch met mij te kijken naar mijn heden en verleden heeft ze ervoor gezorgd dat ik weer in mijn kracht kwam te staan. Als gevolg treed ik nu de arbeidsmarkt zelfverzekerd en overtuigd van mijn kwaliteiten tegemoet.

Job

Ik kwam bij Simone terecht na een roerige tijd met de vraag mij op werkvlak te helpen weer mijn eigen identiteit te vinden. We hadden meteen een goede klik en ik heb dan ook geen moment getwijfeld om met haar aan de slag te gaan. Ik heb haar ervaren als een coach die snel de essentie uit je verhaal weet te halen. Ze stelt de juiste vragen, diept uit waar de schoen wringt en bouwt daar een gedegen plan omheen. Ze is positief, motiveert en stimuleert om het beste uit jezelf te halen. Is zakelijk wanneer het moet maar ook heel menselijk en begripvol wanneer de situatie daar om vraagt. Door haar heb ik in korte tijd weer ontdekt welke richting ik op wil en ben vol vertrouwen over dat de toekomst mij op werkvlak veel moois gaat brengen.

Carla

Ik vind het prettig dat je mijn gedachten kunt helpen ordenen. Als ik begin te praten en vertel over zaken waar ik tegenaan loop, klinkt het voor mij alsof ik een ratjetoe aan gebeurtenissen behandel en van de hak op de tak spring. Jij benoemt thema’s, een rode draad, herinnert mij aan eerdere uitspraken/afspraken/gesprekken en bouwt zo een structuur op die me houvast geeft. Daarnaast geef je heel concrete tips. Kortom: je brengt een mooie combinatie van orde in chaos (om over na te denken) en heel concrete acties (om direct mee aan de slag te gaan).

Jojanneke

Ik vond het traject verhelderend. Het geeft mij weer richting gegeven en het heeft ervoor gezorgd dat ik weer wat sterker in mijn schoenen sta.

Barbara

Ik ben heel blij dat ik met jou in contact ben gekomen en heb durven doorpakken. Het resultaat is een hele leuke baan!

Roelien

Ik heb je ervaren als een spontane, eerlijke en betrokken coach. Je hebt mij (zelf)vertrouwen gegeven in mijn kunnen en geschiktheid ergens voor.

Erika

Dankzij jouw hulp had ik beter in beeld wat ik zocht. En dat heb ik nu gevonden!

Marije

Ik vind het heel erg knap dat je mijn situatie en wensen, terwijl ik deze voor mijzelf nog niet eens duidelijk had, zo precies en compleet hebt ingeschat. Tezamen met jouw adviezen, tijd en betrokkenheid heb je mij op weg geholpen. Precies wat ik nodig had!

Suzanna