Talenten Motivatie Analyse

Als coach maak ik gebruik van de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze methode meet 22 drijfveren en 44 talenten. De uitkomst geeft je concrete handvatten om jezelf optimaal te versterken en te ontwikkelen. Ook ontdek je wat energie kost en waar jouw valkuilen liggen. 

 

 

Talenten Motivatie Analyse

Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in je werk als dit dicht bij jouw ware aard ligt. Om te ontdekken wat het beste bij je past kun je gebruik maken van de Talenten Motivatie Analyse (TMA). De TMA methode geeft je inzicht in jouw (onbewuste) drijfveren, leerbehoefte en ontwikkelmogelijkheden.

Deze kennis zorgt ervoor dat je kunt kiezen voor een baan en omgeving die bij jouw past en voldoet aan jouw wensen. Het geeft ook inzicht in je huidige baan. Waarom loop je telkens tegen dezelfde zaken aan. Wat is lastig en waarom?      


Hoe werkt het?

De TMA kan onderdeel zijn van een coachingstraject. Je kunt de TMA ook 'alleen' doen. We starten met een kennismakingsgesprek waarin we het doel bepalen van de TMA analyse. Daarnaast brengen we je achtergrond, ervaring en huidige situatie in kaart. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Het traject ziet er als volgt uit:

  1. Kennismakingsgesprek 
  2. Online TMA analyse maken 
  3. Resultaten analyse en competenties in verband brengen
  4. Bespreken rapport in coachsessie
  5. Ontvangst uitgebreid rapport met samenvatting van sessie per mail

De TMA is er ook voor bedrijven en kan ondersteuning geven bij selectie, ontwikkelings-, mobiliteit-, beroepskeuze en re-integratie vraagstukken. De methode biedt ook een stevige basis voor ondersteuning van werkbegeleiding en beoordelingscyclus. 


TMA Teamanalyse

Als bedrijf kun je ook de TMA Teamanalyse inzetten, Deze analyse meet de drijfveren, voorkeuren en talenten van een team. De uitkomst biedt een team handvatten om bijvoorbeeld bestaande issues op een positieve en duurzame manier aan te pakken. Een training waarbij diverse werkvormen worden ingezet kan hierbij ondersteunen.   


Wil je meer weten? In een persoonlijk gesprek vertel ik graag over de mogelijkheden.

Afdrukken

Demo

Demo

T Grachtje Over 141, Hoorn
+31 6 365 12 702

Deze website gebruikt cookies.