Het STAP Ontwikkeladvies - gratis loopbaanbegeleiding

Je bent 18 jaar of ouder en hebt een opleiding tot en met MBO 2. Je wilt graag verder kijken wat voor jou mogelijk is in je werk. Misschien wil je wel een andere baan. Een cursus doen of twijfel je over een studiekeuze. Maar je weet niet hoe je het aan kunt pakken.

Maak dan gebruik van het gratis STAP Ontwikkeladvies: loopbaanbegeleiding met daarin een arbeidsmarkt- of ondernemersscan. Gratis omdat de overheid voor jou deze oriƫntatie betaalt.

Wat is het STAP Ontwikkeladvies?

Het STAP Ontwikkeladvies bestaat uit een loopbaanbegeleidingstraject van minimaal vier begeleidingsuren met daarin ook een arbeidsmarkt- of ondernemersscan. Met als resultaat een gespreksverslag en ontwikkelplan waarin ook aandacht voor om- en bijscholingsmogelijkheden. Het STAP Ontwikkelplan is vanaf 1 maart 2022 beschikbaar. Maar je kunt je nu al opgeven via deze link.

Voor wie is het STAP Ontwikkeladvies?

Iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking voor het STAP Ontwikkeladvies als je geen opleiding hebt of basisonderwijs, vmbo, mbo1 / mbo entree of mbo2 hebt gevolgd.

Een afgeronde HAVO of VWO opleiding voldoet hier niet aan.

Opgave STAP Ontwikkeladvies

Wil jij je opgeven? Of meer informatie?
Meld je dan snel aan via deze link