Over Simone

Mijn naam is Simone van der Werf, gediplomeerd loopbaancoach en Noloc erkend loopbaanprofessional.  

Als loopbaancoach sta ik voor leven, werken en studeren vanuit passie. Doen wat je leuk vindt en je blijven ontwikkelen door maximaal gebruik te maken van jouw talenten. Ik bezit veel sociale empathie en kan mij op effectieve wijze een beeld vormen van de belevingswereld van anderen. Ik werk taak- en resultaatgericht, denk graag in kansen en pak zaken vlot, met aandacht en humor aan. Naast mijn eigen praktijk werk ik als loopbaancoach ook voor het project Sterk in je werk Flevoland en Noord Holland.   

Om te werken aan mijn professionaliteit ben ik aangesloten bij de Noloc Kwaliteitskring Alkmaar - Heiloo, Het Loopbaancollectief Noord Holland en de intervisiegroep Sterk in je werk Flevoland. Voor meer informatie over mijn (werk) ervaring en referenties klik hier

Over Simone

Mijn loopbaan

Mijn loopbaan

Ik begon mijn ‘echte loopbaan’ op 24 jarige leeftijd. Op dat moment was ik een alleenstaande moeder. Naast een bijstandsuitkering werkte ik parttime. Ik was dankbaar voor deze uitkering. Het maakte dat ik mij naast het moederschap verder kon ontwikkelen. De uitkering verviel op het moment dat ik meer uren kon gaan werken. Netto ging ik er 100 gulden (toentertijd) op achteruit. Maar dat vond ik niet erg. Ik had mijn vrijheid terug.  


Door de jaren heen heb ik veel banen gehad. Wist ik echt wat ik wilde? Nee, ik pakte wat voorbij kwam. Wel waren er twee dingen belangrijk voor mij -  plezier hebben in mijn werk en ontwikkeling. Uiteindelijk kwam ik in een organisatie terecht waar ik veel kansen kreeg en heb gepakt om verder te kunnen groeien. 

Lees meer


Werkwijze

Werkwijze

Als je bij mij aanklopt weet je zeker dat je toe bent aan een nieuwe stap. In eerste instantie nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek.   

Wat ik belangrijk vind is om naar jou te luisteren. Horen wie je bent, wat je onderweg hebt meegemaakt en wat je daarmee hebt gedaan. Wat je vertelt combineer ik met wat mij opvalt in jouw curriculum vitae. Denk daarbij aan jouw werkervaring versus opleiding, veel banen in korte tijd, bijzondere hobby's, vrijwilligerswerk, een grote verandering in baan of studie enzovoort. Al deze puzzelstukjes samen  laten zien wie jij bent en waar je voor staat.     

Om jouw ontwikkeling tijdens het traject te ondersteunen kan ik je opdrachten meegeven. Hoe deze opdrachten eruit zien is afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt. De gesprekken en opdrachten maken dat je in beweging komt. Waarbij het onderweg zijn soms meer belangrijk is dan het uiteindelijke doel. Na afloop van het traject ontvang je een rapportage.  

Wil je kennismaken? Via deze link kun jij je aanmelden. 
    

Lees meer


Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Om mij te blijven ontwikkelen volg ik opleidingen, cursussen, workshops en woon ik relevante bijeenkomsten bij. Ook heb ik mij aangesloten bij beroepsvereniging NOLOC.  

Om wederzijdse kennis en ervaring uit te kunnen wisselen heb ik mij aangesloten bij Kwaliteitskring Alkmaar. Met 15 andere loopbaancoaches bespreken wij eenmaal in de zes weken vakinhoudelijke ontwikkelingen, specialisaties en stromingen, attitude van de loopbaanprofessional en jobcoach, methodisch handelen, visieontwikkeling en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Lees meer

Afdrukken

Demo

Demo

T Grachtje Over 141, Hoorn
+31 6 365 12 702

Deze website gebruikt cookies.