Loopbaancoaching

Zoek je een coach die jou laat zien wie je bent en waar je voor staat? Een die doorgaat tot de kern en geen genoegen neemt met een algemeen antwoord? En kun jij er mee omgaan dat je misschien met een andere vraag aan de slag gaat dan de vraag waar je oorspronkelijk mee kwam? 

Dan ben ik de loopbaancoach die je zoekt!   

Wanneer loopbaancoaching?

Bij al je vragen over werk en loopbaan. Denk aan:     
 
Is dit werk echt mijn passie? Wat zijn mijn sterke punten en talenten? Welke baan past het beste bij mij? Ik haal geen energie meer uit mijn werk. Wat nu? Ik ben toe aan een volgende stap, hoe ziet deze eruit en hoe pak ik dit aan? Wie ben ik, wat kan ik? Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief, cv en hoe bereid ik mij voor op een sollicitatiegesprek? Hoe bepaal ik mijn loopbaan voor de komende 10 jaar?  Ik ben ontslagen. Hoe vind ik een nieuwe baan? 

Lees meer

Hoe werkt het?

Ik nodig je uit voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van je vraag bespreek ik samen met jou wat nodig is om je doel te bereiken. Gemiddeld zijn er acht sessies nodig. Dit kunnen er ook minder zijn. Soms is één sessie al voldoende om een volgende stap te kunnen maken. Een opdracht of test kunnen onderdeel zijn van het traject. Zoals een Talenten Motivatie Analyse.

Het hangt voor een groot deel van jezelf af hoe het ontwikkelingsproces verloopt. Hoe meer je met jezelf en je leerdoelen bezig bent, hoe meer je eruit haalt.

Na je coachtraject ontvang je een eindrapportage waarin alle inzichten en testresultaten van het volledige traject zijn samengevoegd.

Wat kost het?

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Een gesprek duurt ongeveer 45 minuten.

Het coachgesprek duurt tussen de 60 en 90 minuten. Bekijk hier de tarieven.

Afdrukken

Demo

Demo

T Grachtje Over 141, Hoorn
+31 6 365 12 702

Deze website gebruikt cookies.